Wij regelen uw administratie, u regelt de rest
Wij regelen uw administratie, u regelt de rest

Administratiekantoor Hanken tilt uw jaarcijfers naar een hoger niveau

Ons kantoor zorgt ervoor dat uw gehele administratie op rolletjes loopt. Dit betekent dat wij al uw financiële stukken transparant opstellen, adequaat verwerken en bijtijds actualiseren.
 

Jaarcijfers

Wij zorgen voor een heldere boekhouding en een op maat gemaakt jaarrapport. Wij maken de balans voor u op en voorzien u van een heldere resultatenrekening. Hiermee werpt u een realistische blik op de financiële toekomst van uw bedrijf.

Belastingaangiftes

Uw belastingaangifte ligt vaak in het verlengde van het jaarrapport. Voor ondernemers, starters, VOF’s en andere rechtspersonen zijn er richtlijnen en speciale regelingen. Niet alleen tijdens het doen van de belastingaangifte, maar ook in de aanloop daarnaartoe.

Wist u bijvoorbeeld dat MKB’ers in aanmerking komen voor winstvrijstelling? Of dat u de kosten van investeringen gedeeltelijk terug kunt krijgen van de overheid?

Administratiekantoor Hanken heeft de juiste kennis in huis om dit zoveel mogelijk in uw voordeel te gebruiken.

Ons kantoor verricht o.a. de volgende diensten:

  • Samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers
  • Personeelszaken en salarisadministratie
  • Aangifte omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting
  • Advisering
  • Begeleiden van startende ondernemers
  • Aanvraag subsidies 

Tussentijdse rapportages en begrotingen

Wij voeren een complete financiële administratie en geven u tussentijds inzicht in de actuele stand van zaken. Dit doen wij met overzichten die uw kwartaal- of maandcijfers weergeven. Dit kan zo beknopt of uitgebreid als u zelf wilt.

Heeft u behoefte aan non-financiële overzichten? Administratiekantoor Hanken zet ook uw productiecijfers, urenregistratie en andere bijzonderheden voor u op een rijtje.

Online

Wij zijn gecertificeerd gebruiker van de administratieve software van Unit4 Multivers en SnelStart. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en moderne voering van uw administratieve zaken.

Maak een afspraak